Hívjon minket: + 36 62 663-250      Email: info@caesarinterior.hu

CAESAR Interior Mosaico 2003 Kft..

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, 2003-ban alakult cégünk a Mosaico 2003 Kft. Családi vállalkozásunk Szegeden a Kossuth Lajos sgt-on kezdte működését. A minőségi munka és minőségi termékek hatására, egyre jelentősebb üzletté váltunk Szegeden, és 2011-ben eljött az idő egy új, exkluzív fürdőszoba szalon megépítésre. Ez a könnyen megközelíthető, saját parkolóval ellátott épület 450m2 –es Caesar Palace fürdőszoba szalon, amely minőségi, ahol igényes német-olasz gyártók termékeit mutatjuk be. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egyre több neves céggel vegyük fel a kapcsolatot. Mára már szinte az összes kiemelt piaci szereplő termékeit bemutatjuk, és forgalmazzuk. Az általunk kínált csempékből, szaniterekből vevői igény alapján meg is tervezzük a tereket.

Mosaico 2003 Kft.

A 2014-es évtől bővítettük profilunkat: neves angol, francia, belga, olasz, német, amerikai tapétákat, és lakástextileket is forgalmazunk.

Csapatunk tagjai szaktanácsadóként foglalkoznak ügyfeleinkkel. Folyamatos képzéseik réven ismerik az új technológiákat és európai design trendeket.

Akik nálunk valósítják meg fürdőszoba álmaikat biztosak lehetnek abban, hogy nem csak világszínvonalú minőséget, hanem világszínvonalú designt is kapnak tőlünk.

Filozófiánk: megbízhatóság, minőség, design!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.
Adatkezelési szabályzat Elfogadom Elutasítom